Evelyne Middleton-Kuenen, Salesmanager bij Van Aetsveld

Evelyne Middleton-Kuenen, Salesmanager bij Van Aetsveld

"In de korte tijd dat we hebben samengewerkt, heb ik Petra ervaren als zeer punctueel; een topper in het redigeren van teksten en een uitstekende gatekeeper (?). Ze komt haar afspraken na en… verlangt dat ook van een ander en is De Expert als het gaat om officemanagement en ICT systemen. Bovendien beschikt zij over een commerciële antenne wat kansen aangaat en dat werkt lekker samen in en voor de business…!"

Hans Rozemuller, Projectmanager met specialisatie veranderkunde bij Van Aetsveld

Hans Rozemuller, Projectmanager met specialisatie veranderkunde bij Van Aetsveld

“Petra is een organisator en regelaar tegelijk. Facility/Office management, HR, ICT voorzieningen als Office365, SharePoint en Choose Your Own Device zijn bij haar in goede handen. Maar ook het verzorgen van bijeenkomsten, contractbeheer, het redigeren van correspondentie en het coördineren van werving en selectie. Effectief, efficiënt en met haar eigen personal touch.”

Mark Albers, Veranderaar, programmamanager en adviseur bij Van Aetsveld

Mark Albers, Veranderaar, programmamanager en adviseur bij Van Aetsveld

“Petra is een rots in de branding. Ze pakt zaken uit zichzelf op en regelt ze perfect. Daar heb je geen omkijken naar. Haar echte kracht toont zich niet direct, die ligt meer onder de oppervlakte. Ze heeft een groot hart en zet dat in om verbinding te maken met mensen. Met collega’s, partners en kinderen. Haar betrokkenheid is daardoor groot, zo groot als een rots in de branding.”

Wim van de Kant, Directeur en mede-eigenaar Van Aetsveld

Wim van de Kant, Directeur en mede-eigenaar Van Aetsveld

"Gedurende haar dienstverband bij ons hebben wij Petra leren kennen als een loyale, betrouwbare en hardwerkende collega. Zij heeft voortdurend een hoge drive laten zien om haar werkzaamheden en interne projecten met succes af te ronden en gelijktijdig er voor te zorgen dat zij verder kon professionaliseren in haar werk. Haar niet aflatende zorg hebben er immer voor gezorgd dat iedereen er maximaal op kon vertrouwen dat de gehele interne organisatie tot in de puntjes was geregeld. Wij vertrouwen erop dat Petra met haar capaciteiten een mooie en succesvolle toekomst voor haar heeft en wensen haar alle goeds toe."

Bert-Jan Reekers, Mede-eigenaar LefreQue

Bert-Jan Reekers, Mede-eigenaar LefreQue

“Ik heb bijna 10 jaar met Petra gewerkt en ze is een organisator pur sang. Als een echte spin in het web regelt ze wat nodig is en brengt ze structuur aan in de chaos. Petra is een regelrechte zelfstarter die aan een half woord genoeg heeft. Als ervaren office manager was ze in die tien jaar dat ik met haar heb mogen werken operationeel verantwoordelijk voor heel veel verschillende zaken. Ze staat haar mannetje op gebied van HRM, ICT en contract- en projectadministratie en ze doet haar naam zeker eer aan: een echte rots in de branding. Naast de vaste werkzaamheden op Business Support heeft ze altijd veel projecten gedaan op gebied van kantoorautomatisering, (re-)organisatie en facilitaire zaken. Sommige daarvan hebben we met veel plezier samen gedaan. Petra is een echte teamspeler, je kunt rekenen op haar volledige inzet (ook als het moeilijk is) en met Petra is afspraak altijd afspraak. Ze heeft bovendien doorlopend met veel enthousiasme allerlei extra’s gedaan, zoals het organiseren van evenementen voor de personeelsvereniging, personeelsmeetings, kennis-sessies etc. Als Petra iets aanpakt, denkt ze volop mee en komt het altijd voor elkaar. Daarbij zit haar hart ook nog eens op de juiste plaats. Ik ben fan.”

Karine van den Noort, Eigenaar Successupport

"Petra ondersteunt onze netwerkorganisatie (die natuurlijk is gegroeid en daardoor structuur behoeft) bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Vanaf dag 1 bracht dat meer overzicht en rust. Wat een verademing! Juist ook omdat Petra in no time door heeft waar de 'kneep' zit én dat kan vertalen naar een oplossing die bij jou en jouw organisatie past. Kortom, een professional die jouw organisatie een slag professioneler maakt!"