Van Ingen Support e-mail

5 tips voor effectieve e-mailcommunicatie

Een belangrijk deel van je werkdag besteedt je aan je mailbox. Een overvolle mailbox levert vaak stress op en niet alle e-mails zijn relevant, maar een goede e-mail versturen is nog niet zo makkelijk.

Read More
Van Ingen Support/Productief

5 tips om productiever te worden

Alle operationele en regelzaken voor je eigen bedrijf slokken continue veel tijd op, zodat je niet toekomt aan de nog belangrijke zaken zoals sales, business development en strategie. Hoe kun je dan als ondernemer/zzp-er toch je doelen bereiken?

Read More
Van Ingen Support/vergaderen

5 tips om efficiënter te vergaderen

De gemiddelde vergadering duurt al gauw 1 uur. Een uur komt vaak neer op meer dan 10% van de werkdag van alle deelnemers. De vraag die je daarom moet stellen is of de vergadering de tijd wel waard is in relatie tot de prioriteiten van de deelnemers of de organisatie.

Read More

Even voorstellen

Ik ben een goede sparringpartner op het gebied van ICT (Office365 | SharePoint), HR, Contractmanagement, Projectadministratie, Office- en Facility management en het organiseren van events. De aard van mijn werk vereist een grote mate van zelfstandigheid die ik combineer met de vaardigheid van teamspeler, waarmee ik de medewerking bij in- en externe partijen weet te realiseren.

Read More