Even voorstellen

Ik ben een goede sparringpartner op het gebied van ICT (Office365 | SharePoint), HR, Contractmanagement, Projectadministratie, Office- en Facility management en het organiseren van events. De aard van mijn werk vereist een grote mate van zelfstandigheid die ik combineer met de vaardigheid van teamspeler, waarmee ik de medewerking bij in- en externe partijen weet te realiseren.


Meer aandacht en focus op hetgeen u belangrijk vindt en niet bezig zijn met alle randvoorwaarden om dat te kunnen doen?

Extra ondersteuning bij drukte? Heeft u behoefte aan inrichting van een backoffice of gewoon meer structuur of hulp bij de dagelijkse werkzaamheden?

Wilt u gaan (samen)werken met Office365? Wilt u een personeelshandboek opstellen, maar kunt u de tijd niet vinden? Hulp nodig bij de organisatie van een event?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor de duur van een project of vervanging bij ziekte of een zwangerschapsverlof?

Neem contact met mij op (06-28870597), dan bespreken we hoe ik u daarbij kan helpen!

————————————————————-
Wie ben ik?

Een proactieve, doortastende en resultaatgerichte management support professional met een zeer goed gevoel voor dienstverlening en passie voor mijn vak. Een enthousiaste, harde werker die met 25 jaar werkervaring de kneepjes van het vak kent en zaken graag op een positieve manier benadert.

Ik ontzorg anderen graag, breng structuur aan in de chaos en ik doe waar ik goed in ben (regelen, organiseren en administreren), zodat anderen zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Als collega ben ik een sensitief mensenmens; betrokken zowel bij mijn werk als bij de mensen waarmee ik samenwerk.